Kan je ons helpen aan gratis (bouw)materialen of heb je interessante connecties voor onze bouw? Dan ben jij de man of vrouw die voor ons een wereld van verschil kan betekenen!

(Bouw)materialen
Bij de bouw van een lokaal komt er veel materiaal kijken. Van bakstenen over ramen en deuren tot verwarmingselementen. Stuk voor stuk noodzakelijk om een deftig gebouw neer te zetten, maar ook stuk voor stuk kostelijke materialen. Daarom proberen we de prijs zoveel mogelijk te drukken door zelf materialen aan te leveren. Ook in sterk verlaagde prijzen hebben we natuurlijk interesse.

Expertise
We zullen van de bouw veel uitbesteden aan een aannemer omdat het niet evident is om steeds gemotiveerd volk te vinden om te komen helpen. Toch proberen we ook via deze weg de kosten te drukken door een deel zelf te doen. Kan je niet direct aan materialen geraken, maar heb je wel ervaring in bepaalde technieken? Zie je het zitten om je diensten gratis of voor een habbekrats aan te bieden? Zeker elektriciteit, schrijnwerkerij en loodgieterij zijn interessant. Andere talenten kunnen echter eveneens een meerwaarde betekenen.

Contact