Eigenlijk is er maar één enkel doel: het voortbestaan van onze scoutswerking garanderen. De leden en leiding verdienen het om in een degelijke omgeving zichzelf te leren kennen en hun capaciteiten te ontdekken. Wij zijn dan ook enorm blij dat we uiteindelijk een eigen lokaal mogen bouwen. Via allerhande initiatieven proberen we dit zelf te bekostigen. Uiteraard kunnen we rekenen op subsidies van stad Antwerpen en hebben we zelf al een mooie spaarcent. Jammer genoeg volstaat dit bedrag niet.

Via de onlineverkoop van fotoruimte op een groot spandoek en tegeltjes om de sanitaire ruimte te betegelen hopen we al wat extra centen binnen te halen. Ook een brunch staat al op het programma. Echter zullen deze bedragen eerder een aanzet zijn en niet het volledige bedrag dekken. Daarom hopen we dus via sponsering de resterende centen bij elkaar te krijgen. Hierbij denken we aan sponsering in natura zoals een korting op schrijnwerk, elektriciteit, loodgieterij en inrichting. Uiteraard is ook geldelijke steun een mogelijke piste die we willen bewandelen. Alleszins zijn we meer dan tevreden met alle steun die we mogen ontvangen.