Het nieuwe lokaal: wat nu?

Wat vind jij van onze prachtige nieuwbouw?

Na vele jaren van onderhandelen hebben wij van de Scouts 61 Sint-Jozef Merksem onze droom kunnen verwezenlijken: ons eigen scoutslokaal!

Via verschillende initiatieven hebben we dit samen met de subsidies van de stad Antwerpen tot een mooi resultaat gebracht. Al zijn er nog enkele noodzakelijke werken:

• de aanleg van de toegangsweg
  • de plaatsing en aankoop van scheidingswanden in de polyvalente ruimte
  • het plaatsen van buitenverlichting
  • het plaatsen van een vals plafond in de wc’s
  • de afwerking van de laatste details zoals spiegels in de sanitaire ruimtes, kapstokken,…

Alles samen zal zorgen voor een volwaardige thuishaven voor onze leden en hun leiding.

Hierbij willen wij beroep doen op jou, als ouder, buur, Merksemenaar en sympathisant van onze scoutsgroep, om een financiële bijdrage te leveren zodat wij onze droom kunnen afwerken.

1. Een bedrag kleiner dan 40 euro kan je storten op rekeningnummer: BE37 9795 2643 1028 (groepscomité van de scouts 61).
  2. Elke gift vanaf 40 euro kan je storten op een speciale projectrekening van Scouts en Gidsen Vlaanderen: BE55 4096 5041 4144. U ontvang dan een fiscaal attest, welke u kan inbrengen in de belastingen. Vergeet zeker projectnummer Y5358 en projectnaam bouw 61 niet te vermelden.

Wij zijn ervan overtuigd dat jij onze Merksemse jeugd een warm hart toedraagt en graag helpt om onze droom te realiseren. Meer info vind je op: bouw.scouts61.be

Met vriendelijke scoutsgroeten danken wij je bij voorbaat,

Leiding, leden en groepscomité.

Comments 2

1. Govaert Raf

Waar is de tijd dat het lokaal nog was verplaatst (!) naar de ouderlijke woning dixit kelder Catershoflaan 92…..
    Mijn moeder heeft daar ook nog verschillende malen pannekoeken gebakken voor gans de groep….