0
Foto’s: Opening van het nieuwe scoutslokaal

Foto’s: Opening van het nieuwe scoutslokaal

Meer dan 300 aanwezigen kwamen ons nieuwe lokaal bewonderen: leden, ouders, leiding, oud-leiding en heel wat sympathisanten. In de voormiddag speelden onze leden een spel om de sleutel van het nieuwe lokaal te bemachtigen. Die taak hebben ze zonder al te veel moeite kunnen verwezenlijken.

Vanaf 13u30 waren ook de ouders en sympathisanten welkom. Onder een stralende zon hebben ze voor de eerste keer kennis gemaakt met de nieuwe lokalen. Na speeches van Nabilla Ait Daoud, Schepen voor Jeugd van de Stad Antwerpen, Karin Staes, Schepen voor Jeugd van District Merksem en Hendrik Debruyne, voorzitter van Werkgroep Bouw van Scouts den 61, kreeg iedereen een rondleiding doorheen het lokaal. Eindigen deden we met een grote receptie buiten en in de polyvalente zaal.

Bekijk hier de foto’s

1

Schrijf een reactie