Brunch: de inschrijvingen zijn geopend!

Beste vrienden van den 61!

Een nieuw lokaal kost geld. Daar kunnen we helaas niet naast. Maar binnenkort kunnen we na meer dan 35 jaar wel terug pronken met ons eigen lokaal.

Daarvoor zoeken we via verschillende wegen geld om samen onze droom te realiseren. Je geld uitgeven én er nog een overheerlijke brunch voor in de plaats krijgen, is dan uiteraard mooi meegenomen.

Schrijf daarom zeker zondag 19 februari met stip in je agenda. Terwijl de kinderen zich uitleven bij de scouts of elders, nodigen we je uit in Zaal De Kring (Jaak De Boekstraat 73, 2170 Merksem) om te komen genieten van een heus luxeontbijt. Voor €35 kan je à volonté genieten van spek, eieren, yoghurt, thee, koffie… Er is ook een glaasje cava in de prijs inbegrepen. Aanvang tussen 10u en 12u.
Daarna heb je nog al de tijd om gezellig, tussen pot en pint, bij te praten over het verleden en mee te dromen over de toekomst.

Inschrijven is heel eenvoudig:
– Je stuurt een mail naar brunch@scouts61.be met het aantal personen dat je wil inschrijven én – eventueel – je voorkeur van tafelgenoten
– Je schrijft het totale bedrag van je inschrijving over op rekeningnummer
BE42 9730 2212 7754 met in de mededeling “Brunch 61 + het aantal personen”
– We sturen je een bevestigingsmail en dan is het alleen nog maar aftellen naar 19 februari

Alle info over ons bouwproject vind je op bouw.scouts61.be. Waar je sinds kort ook onze fameuze bouwteller vindt. Die geeft aan hoeveel centen we nog nodig hebben om het bouwproject 100% zelf te kunnen financieren.

Nodig zoveel mogelijk mensen uit zodat we weer een stapje dichter zijn bij de verwezenlijking van ons nieuw lokaal. Eén ding is zeker we gaan jullie serieus in de watten leggen!

Een stevige linker en alvast bedankt voor de steun!

WerkGroep Bouw 61